Gastenboek

Welkom op het gastenboek! Laten weten hoe slecht het weer in Nederland is, wat de hond nu weer kapot gemaakt heeft of andere high priority-berichten te melden? Hier zit je goed :-)

50 reacties op “Gastenboek”

 1. Ed zegt:

  Hee kerel, ik hoop dat je het lukt komende week om zowel een baan als huisvesting te vinden. Ik zal je missen de komende maanden, maar: hartstikke leuk avontuur, super !

 2. Lisette zegt:

  He kanjer,

  Goed geregeld so far! Je hebt onderdak en al bijna een baan.
  Ben nu al trots op je…en jaloers want het is bij jou prachtig weer.
  Met Lady ook alles goed, mijn vader laat haar gezellig uit en sávonds krijgt ze meer dan genoeg knuffels. Zet hem op he! Kom maar door met die baan.

 3. Jane en Joost zegt:

  Hee Scott,so far so good….
  die baan heb je zo…..goed gedaan en ga nu zo door….ook lekker genieten…we denken aan je
  liefs uit Dubai

 4. Petra zegt:

  Hee Scott,
  Ziet er allemaal leuk uit daarzo, leuke kamer…
  Misschien toch maar een basiskookboekje aanschaffen? Al is het niet zo erg dat je veel ongezond eet, want zo te horen fiets je het er toch allemaal weer af! (alleen beetje vitamine tekort…)
  Maar super veel plezier daar en succes met het baantje zoeken!
  Xxx, je (vroegere) buurmeisje, Petra

 5. Marije zegt:

  Hey Scott!!

  Vroeg me gister nog af of je in Amerika gebleven was en zag toen van wel.. Het licht in je kamer hier brandde niet (tot gem. 3 uur ’s nachts ;))
  Mooi dat je wat gevonden hebt en succes met het vinden van een baantje!

  En misschien is dat kookboekidee van Petra nog niet zo gek :p!

  Succes en veel plezier!
  Kusje Marije

 6. Scott zegt:

  Het feit dat jij om 3:00 ’s nachts kan constateren of mijn licht wel of niet aan is, zegt dat jij kennelijk op dat tijdstip nog buiten stond en dus absoluut nog niet klaar was om naar bed te gaan. Die kans is bij mij groter, dus ik zou durven zeggen dat jij later naar bed gaat dan ik ;)

  Wat betreft dat kookboek: lijkt me een goed idee inderdaad, zal zo eens kijken of ze zoiets hebben in de supermarkt. Hij is redelijk groot, dus dat zou toch wel moeten lukken denk ik.

  Thanks all for your support :)

 7. Samir zegt:

  Hee kerel, pff nu ik alles een beetje heb gelezen kan ik zeggen, je mist niks hier. Studeren is niet echt leuk vergeleken met wat jij doet/gaat doen :P en het weer hier, ja ik weet dat je je nu heel blij voelt, is kut. Hebben ze daar trouwens ook wintertijd? & die Roomies van je, hoeveel zijn het er & hoe oud zijn ze & wat doen ze, school of werken ofzo?
  Grtz,
  Samir

  Oohja Thomas mist je en vond het die laatste avond bij jou thuis heeeel leuk, als je nog weet waar ik op doel :P haha

 8. Scott zegt:

  Ga maar hard sparen dan, gaan we in maart allemaal naar spring break toe. Dan heb je pas lol :P

  Hier hebben ze ook wintertijd ja, maar die is nu nog niet ingegaan. Ik geloof dat die volgende week of de week daarna ingaat. Zal het nog eens navragen, maar voorlopig is het tijdsverschil dus nog 6 uur.

  M’n roomies zijn twee gasten van 31 en 34 (iets ouder dan ik in eerste instantie dacht, maar ach). Ze werken hier op de golf course op het resort (dat wat ik in eerste instantie ook wilde doen). Twee goeie kerels die me helpen waar nodig en echt wel in zijn voor een lolletje (zie ook m’n blogbericht van gisteren). Een paar jaar jonger en ze hadden zo in 6v gepast, zeg maar.

  Al ik inderdaad weet waar je op doelt (en ik heb zo’n vermoeden), zeg Gerrieperrie dan maar dat ik hem ook mis :P

 9. GERRIEE zegt:

  Yo wat is dit voor onzin hier.
  Beetje Scott z’n verlangens met mij associëren en dan nog beweren dat ik daar ook wel zin in had. bahbah, slechte zaak.

  Scott ik neem aan dat jij met jou salaris voor ons wel een vluchtje boekt? Kan er vast wel van af. Zou in elk geval wel vet zijn om even op 6v-style Destin onveilig te maken :P

  xD

 10. Scott zegt:

  Ik wil best een vluchtje boeken hoor. Je kunt het geld gewoon storten op m’n rekening dan ;)

 11. Jason zegt:

  Hee Scott,

  hoop dat je het naar je zin heb en die woorden van je laten me stikken snap er geen ene … van. We komen je spoedig weer opzoeken geloof ik en suc6 ermee.

  Je had zeker ook niet verwacht dat ik zo’n bericht zou sturen/typen he?

  Jason

 12. Scott zegt:

  Hé brother,

  Woorden die je laten stikken ? Valt toch wel mee, zo moeilijk zijn ze toch niet ? Tja, en anders… VWO-nerd, dan krijg je dat he ;)

  Jullie zijn een week weg en willen me nu alweer komen opzoeken ? Volgens mij is hier de wens even de vader van de gedachte (die kun je opzoeken ;)), want tot Kerst heb jij geen vakantie…

  Hoe is ’t in Nederland, op school ?

  Thanks for your message, spreek je snel weer! Of je het nou wilt of niet ;)

  Scott

  PS. Wel echt leuk dat je een berichtje achterlaat, ook al komt dat hierboven niet heel erg over misschien ;)

 13. Mam zegt:

  Koud! Je weet niet meer wat koud is! Hier is het de helft van het aantal graden van daar, en ik moest vanochtend de auto krabben, so count your blessings!!

  Liefs, Mam

 14. Diede zegt:

  Heei Scott!

  Leuk zo deze site om al je belevenissen zo te kunnen volgen.. Ben wel jaloers hoor op zo’n vette trip! Naja mss voor mij ook zoiets volgend jaar nadat ik mijn diploma op zak heb?
  Veel plezier daar, komt denk ik wel goed, en zorg er even voor dat je die ene vette baan bij Tommy krijgt!

  Xx Diede

 15. Scott zegt:

  Nog een paar maanden goed doorleren, kom je me na de examens opzoeken ;)

  Tommy zit wel goed denk ik, de vraag is alleen of dat dit jaar nog gaat lukken of dat het volgend jaar wordt…

  Thanks for your message btw :kiss:

 16. marco zegt:

  Hoi,
  Ik vind het hartstikke leuk om jouw beslommeringen te lezen en te zien hoe het er aan toe gaat in het echte leven daar in de states!
  ik ben er zelf 1 x geweest maar niet in florida maar aan de west kust(CA en round trip tot aan Utah en weer terug).
  Wat jij nu doet heb ik zelf ook altijd willen doen maar helaas ontbraken een aantal essentiële dingen (geld en durf)
  Dus blijf ik het even hierbij houden!
  Groeten uit Uithoorn iig!

 17. Ed zegt:

  Heb je dit gelezen ? Misschien kun je later weer naar de VS !
  http://www.luchtvaartnieuws.nl/news/?id=28818

 18. Frans zegt:

  Chanterr!
  Als ik dit zo lees denk ik bij mezelf: Waarom word je geen schrijver?
  This is amazing!
  Maar ik zie dat je het naar je zin hebt en dat is leuk om te weten.
  Verdien je ook een beetje veel en zie je nog wat van Amerika, of zie je alleen maar de Tommy-store?
  Hier is het ook super relaxt! De studie is precies wat ik gehoopt had, en met Barbara is het wonder boven wonder nog steeds aan?
  Blijf gerust zo door schrijven en mischien laat is dat nog een keer een bericht achter;)

  rustig aan!

 19. Kay zegt:

  , en ik heb er al 1 seksueel bevredigd:P en ik ga gewoon ff door,maar fransie en ik willen naar spring break, kan dat denk je?
  ook wil fransie nog wat anders, dus hij wil implantaten kopen in Amerika omdat het daar makkijker te krijgen is:p
  nouw daag!

 20. Frans zegt:

  kan je dit ff verwijderen, dis tog niet normaal

 21. Scott zegt:

  Eindelijk, eindelijk, dacht ik dat er eens wat support zou komen van personen die je voorheen nog vrienden noemde. Enthousiast klikte ik om vervolgens een serieuze reactie te zien en vervolgens een reactie die het niveau hier weer keihard (nog verder) naar beneden haalde.

  Kay, ik heb je berichtje even iets aangepast, met twee doelen: a) om bepaalde personen (lees: mijn ouders) in de waan te laten dat ik met een goed stel jongens bevriend ben en b) om het niveau terug te brengen naar ‘laag’ in plaats van ‘beneden peil’ of lager. Ik heb hem niet verwijderd, dan lijkt het niet zo’n dooie boel hier.

  Dan nu mijn serieuze reactie op het serieuze bericht van Frans: Schrijver worden hebben meer mensen geopperd, leuk om te lezen, maar ik denk niet dat er een carrière als schrijver voor mij inzit. Misschien om de kilometerteller van de 747 op te schrijven, maar meer dan dat zal het niet worden…

  Bij Tommy verdien ik best aardig, als ik tenminste veel uren weet te maken. Toevallig heb ik vandaag mijn loon gekregen (zie het berichtje dat ik vandaag geplaatst heb/ga plaatsen), en daar kan ik goed van leven.

  Goed om te horen dat de ALO bevalt en dat het niet lang duurt voordat Barb dat ook doet ;) Ik wil niet zeggen dat ik niet verwacht had dat jullie het zo lang uit zouden houden, maar je houdt je kennelijk goed in, top! We spreken elkaar snel weer eh :)

  Kay: spring break is uiteraard mogelijk, ik financieer echter niets (en ik heb zo het vermoeden dat je daarop doelde), wil eventueel alles organiseren. Laat maar weten of je zonder mijn financiële bijdrage nog steeds geïnteresseerd bent.

 22. Samir zegt:

  Wanneer komen de ruige verhalen? Ik zit er met smacht op te wachten :P Verder alles goed? Haha ik heb toch dat theorie boekje van je geleend? Nou tot mijn grote spijt moet ik melden dat het me nog niet echt geholpen heeft. Ik ben nu al 2 keer gezakt voor mijn theorie! En aangezien ik op hetzelfde denkniveau als Sven zit vind ik dat toch een beetje vreemd!? :S
  Ik heb nu een ander boekje + cd-rom aangeschaft hopende op een wat beter effect. Wanneer ik hem heb gehaald breng ik het boekje wel terug ;)

 23. Scott zegt:

  Aan wat voor ruige verhalen zat je te denken? Helaas geen uitstapjes naar Lloret en ook wintersport zit er dit jaar niet in, dus wat wil je horen? Is dat trouwens tevens een hint dat m’n berichten te saai zijn? :P

  Je moet vooral oefenexamens maken, die helpen toch het meest heb ik ervaren. Verder zou je met een beetje verstand en logisch inzicht al ver moeten komen, dus daar gaat het fout denk ik ;)

  Als je klaar bent met mijn boekje, kom je hem dan hier even langs brengen ?

 24. Samir zegt:

  Ik dacht aan: Overmatig alcohol gebruik in de bus waardoor de rest van je (Italiaanse) medepasagiers krankzinnig wordt, een pannekoeken gevecht met je roomies, urineren in de wasbak, in de nacht het zwembad in duiken om daarna gepakt te worden door de security maar door een meesterlijke onderhandelingsactie vrijkomt, dronken over straat lopen om daar je geslachtsorgaan aan ieder meisje te showen. Ik denk een beetje aan zulke verhalen :P Mischien dat je die verhalen op een speciale, ouderloze site kan plaatsen? Maare dat heb ik toch vaker gehoord dat je veel moet oefenen :P Naja 3 keer is bootsrecht (ha ha ik weet wel dat het scheeps is hoor) dus het komt de volgende keer wel goed….hoop ik ;) En eehm hier even langs brengen? Ik zou niet weten hoe ik een boek op internet moet langsbrengen? Jij wel? Ik wou m eigenlijk bij je moeder thuis (IN DE MEERN) afgeven.

 25. Scott zegt:

  Wat is dat toch elke keer weer ?! Jarenlang heb ik onze ware grappen en grollen verborgen weten te houden en nu vinden jij en Kay het nodig om in een week dat verbloemde beeld compleet te vernietigen ? Wat zijn dat voor grappen ? Nouja, ik ben bang dat het nu toch al te laat is, dus ik laat het maar staan.

  Mochten er dingen voorvallen uit die categorie, dan zal ik ze wel plaatsen en met wachtwoord beveiligen, maar voorlopig kan ik je verzekeren dat er nog geen dergelijke situaties voorgevallen zijn…

 26. Mischa (Appie) zegt:

  Zo Scott,

  Eindelijk heb ik al je verhalen bij gelezen. Dat was een avondvullend programma. Maar zeer de moeite waard en zoals al eerder door andere gezegd je schrijftalent kan je altijd nog gebruiken indien de vluigtuigwereld je och niet bevalt.

  Veel plezier en ik zal je blijven volgen,

  Mischa

 27. Scott zegt:

  Zo! Twee maanden met elke dag een verhaal in een avondje bijgelezen ? Dan heb je snel gelezen. En dat in de drukste periode van het jaar voor een supermarktmanager…

  Bedankt voor ’t compliment en leuk dat je ’t blijft volgen :)

 28. Kathinka zegt:

  Hoi neefje!

  De laatste tijd nogal druk geweest enzo, maar ben begonnen om je weblog bij te lezen, dus ik ben nog even bezig, maar ga je verhalen volgen vanaf het moment dat ik weer bij de tegenwoordige tijd ben;-) Duurt wel even, want je schrijft wel veel! :-)
  Gefeliciteerd met je broertje en veel plezier daar!
  Liefs, Kathink (en groetjes van Stefan)

 29. Samir zegt:

  Yoo Scott, Gefeliciteerd man! Wat ga je vandaag doen op je verjaardag? Toch niet werken :P

 30. GERRIEE zegt:

  Hee Scott,

  Gefeliciteerd hè. Ik wilde eigenlijk speciaal voor jou me bed uit komen vannacht maar ik ben het helaas vergeten. :D

 31. Scott zegt:

  Thanks both :)

  Vandaag zal bestaan uit dat waar ik heel goed in ben: lui zijn en niets doen. En als het even kan op het strand. ’s Avonds zal er wel gewerkt moeten worden, maar dat is waarschijnlijk toch leuker dan een beetje alleen zitten de hele dag.

  Gerrie, hoewel ik het gebaar waardeer vind ik het totaal niet kunnen dat je zoiets ‘vergeet’. Ik heb dan ook het idee dat er iets anders aan de hand is. If not, dan denk ik dat het redelijk is als je de komende week in mijn tijdzone gaat leven. Niet als straf, maar gewoon om het af te leren…

 32. Kay zegt:

  Joo Scott!
  Nog lekker aant feesten in Amerika? okee beetje werken miss, maar wel chill dat je nu toch bij Tommy werkt. Ben je trouwens al wat kilo’s aangekomen met al dat fast food?
  Laterr

 33. Scott zegt:

  Nou, de keren dat ik hier thuis honger lijd compenseren de keren dat ik fast food eet meer dan voldoende, dus ik ben nog altijd mijn magere zelf.

 34. Kay zegt:

  Jo Scott!
  Je komt toch bijna weer richting ons koude kikker landje?
  Moet even laten weten als je zin heb om te chillen, wil je avonturen wel horen die je niet hier kan posten:P
  Nouja hoor het wel
  later!

 35. Scott zegt:

  Morgen, maandag, vlieg ik, en dinsdag kom ik aan. Wat denk je van dinsdagavond?

 36. adidas yeezy zegt:

  My wife and i have been quite more than happy Chris managed to round up his preliminary research through the entire ideas he had through your weblog. It’s not at all simplistic to simply possibly be giving freely guidelines that men and women might have been trying to sell. And we already know we’ve got the writer to appreciate for that. The illustrations you’ve made, the straightforward site menu, the relationships you give support to create – it’s got all incredible, and it is assisting our son and our family know that that issue is awesome, and that’s pretty pressing. Many thanks for everything!

 37. nike huarache zegt:

  Thank you for all your labor on this web site. My daughter delights in getting into research and it is obvious why. Many of us know all regarding the lively mode you present powerful solutions on the web blog and even strongly encourage participation from other ones on this content so our favorite princess is actually discovering a whole lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re carrying out a brilliant job.

 38. adidas nmd r1 zegt:

  I wish to get across my respect for your kind-heartedness in support of men and women who have the need for help with this important concept. Your real commitment to passing the solution all-around turned out to be definitely significant and have continuously encouraged regular people like me to achieve their dreams. Your entire helpful recommendations can mean so much a person like me and far more to my fellow workers. Many thanks; from each one of us.

 39. under armour curry 3 zegt:

  My spouse and i got so cheerful Edward managed to complete his researching via the precious recommendations he made from your very own web site. It’s not at all simplistic to simply choose to be offering tricks which often other people may have been making money from. We recognize we have got the website owner to thank because of that. The main explanations you made, the easy blog navigation, the relationships you make it easier to promote – it’s got mostly astonishing, and it’s assisting our son in addition to the family imagine that this idea is amusing, which is truly mandatory. Thank you for the whole thing!

 40. Adidas Yeezy Boost 350 Pink women zegt:

  My spouse and i were absolutely happy that John managed to finish off his analysis through the ideas he received through your web page. It is now and again perplexing to simply possibly be making a gift of guidance which people have been selling. And we all fully grasp we have got the website owner to be grateful to because of that. The type of explanations you made, the easy site navigation, the relationships you will make it easier to promote – it’s got all extraordinary, and it’s really facilitating our son and us do think this topic is entertaining, which is certainly really mandatory. Thanks for everything!

 41. yeezy boost 350 zegt:

  I needed to compose you a tiny observation to be able to thank you so much once again just for the remarkable opinions you’ve shared here. It was simply generous with you to convey easily exactly what a few people could possibly have sold as an e book to get some cash for their own end, even more so now that you might have done it if you ever considered necessary. Those advice additionally served like the easy way to realize that other people have a similar interest the same as mine to know the truth a whole lot more related to this matter. I’m certain there are several more pleasurable moments in the future for folks who scan through your website.

 42. kyrie 4 zegt:

  Thanks for your entire efforts on this site. Betty loves conducting investigations and it’s easy to understand why. Many of us hear all relating to the powerful method you produce very useful guidelines on this blog and as well as welcome participation from some others on the subject matter while my child is discovering a great deal. Take pleasure in the remaining portion of the new year. Your doing a wonderful job.

 43. yeezy boost 350 v2 zegt:

  I and also my pals were found to be looking through the great things located on your web blog while then I had a terrible suspicion I never expressed respect to you for those techniques. All of the ladies were definitely consequently passionate to learn all of them and have in effect certainly been loving those things. Appreciate your being really accommodating and also for picking out variety of magnificent information most people are really eager to learn about. Our own honest regret for not expressing gratitude to earlier.

 44. balenciaga shoes zegt:

  I just wanted to send a message in order to thank you for the splendid pointers you are posting at this site. My time consuming internet search has at the end been compensated with good ideas to go over with my partners. I ‘d mention that many of us visitors are definitely lucky to dwell in a fantastic network with so many outstanding people with valuable suggestions. I feel really lucky to have used your entire website and look forward to many more thrilling moments reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

 45. yeezy boost 350 v2 zegt:

  Thank you for every one of your efforts on this web page. My aunt take interest in making time for research and it’s really simple to grasp why. A lot of people know all relating to the lively means you provide powerful steps through this blog and improve contribution from the others on the point and our own princess is now discovering a lot. Enjoy the remaining portion of the year. You are performing a very good job.

 46. jordan retro zegt:

  I in addition to my pals were following the good information and facts from your website while unexpectedly got an awful suspicion I never expressed respect to the website owner for those techniques. The young boys appeared to be as a consequence excited to learn them and have now pretty much been tapping into these things. Appreciation for truly being really thoughtful and for picking certain impressive ideas most people are really needing to discover. My very own honest regret for not saying thanks to you sooner.

 47. yeezy boost 350 zegt:

  My husband and i felt now more than happy that Ervin could carry out his researching with the ideas he gained from your weblog. It’s not at all simplistic just to find yourself making a gift of information that people today have been selling. We do understand we need the website owner to appreciate for this. The main explanations you made, the straightforward blog navigation, the friendships you can make it possible to instill – it’s everything exceptional, and it’s making our son and our family believe that that situation is fun, and that is pretty vital. Thanks for everything!

 48. ultra boost zegt:

  I intended to create you one little note to help say thank you again for your personal unique methods you’ve contributed on this website. It is quite shockingly generous of you giving openly just what a number of people would have offered for sale as an electronic book to earn some money on their own, principally seeing that you might have tried it in the event you decided. Those good ideas in addition worked as the easy way to know that other people have the same fervor just as mine to realize more in respect of this problem. I know there are some more pleasant opportunities up front for many who read your blog post.

 49. yeezy boost 350 v2 zegt:

  I really wanted to make a small word to be able to appreciate you for some of the lovely techniques you are writing on this site. My extended internet investigation has now been recognized with wonderful strategies to share with my neighbours. I would admit that many of us readers actually are unequivocally lucky to live in a perfect network with so many marvellous people with good plans. I feel very much privileged to have discovered the website page and look forward to some more enjoyable minutes reading here. Thanks again for all the details.

 50. longchamp handbags zegt:

  I wanted to put you that little bit of remark to say thanks a lot over again for these exceptional guidelines you’ve discussed on this site. This is incredibly open-handed with you to deliver publicly just what many individuals might have made available for an electronic book to generate some dough on their own, and in particular considering that you might well have done it if you ever decided. Those good ideas also served to become great way to fully grasp most people have a similar eagerness like my own to find out much more concerning this issue. I am sure there are millions of more pleasant opportunities up front for individuals who find out your website.

Plaats een bericht

?>