Shoppen, zonnen, zwemmen

Vanochtend geen wekker die me wakker maakte, dit keer waren het weer een paar werklui die het nodig vonden om voor 9:00 een klereherrie te maken. Ik had geen idee wat ze aan ’t doen waren, want zin om m’n ogen open te doen had ik niet. De deurbel ging, ze klopten op mijn raam, maar ik vond het wel gezegend. Als ze m’n hulp willen met het een of ander komen ze na twaalven nog maar een keer terug, anders zijn ze op zichzelf aangewezen.

Ik had toegezegd om naar het Hilton te gaan om samen te ontbijten, maar ik was nog te moe van mijn ochtendgymnastiek (ik was gaan ooglidheffen, ik heb het tien keer volgehouden voor ik te moe was en ze niet meer omhoog kon tillen) om er op tijd uit te komen. Bovendien had ik toch geen honger, dus dan maar geen ontbijt.

Anderhalf uur later kwam ik dan alsnog bij het Hilton en we gingen meteen maar door naar Wal Mart om de vergeten spullen aan te vullen. Vanuit daar reden we door naar de Destin Commons om daar nog even te shoppen, om om 15:00 naar huis te rijden waar ik een kleine rondleiding gaf aan pa en consorten. Nog even een paycheck bij de bank afgegeven en de rest van de dag werd aan en in het zwembad doorgebracht. De zon zorgde voor een aangename dertig graden en bruine kleur begint alweer terug te komen, dus als het goed is zit ik maandag met een mooi kleurtje op 30.000 voet te balen dat acht maanden non-stop plezier veel sneller gaat dan acht maanden school.

Reageren niet mogelijk.

?>