Het wordt wel heel echt nu

Ook vandaag geen telefoontje, wat inhield dat ik vrij was vandaag. Niet dat ik nu echt van mijn vrije dag kon genieten, want het weer was weer flut. Waarom dat nou elke keer als ik ook eens een dag vrij ben moet, weet ik niet, maar ik zou in mijn laatste dagen hier graag nog wat zon zien.

Dus, dan deelde ik mijn tijd maar nuttig in. Eerst mijn kamer maar weer eens opruimen en dan de spullen die ik hier zeker niet meer nodig heb vast maar in gaan pakken. Dan hoef ik daar volgende week als het hopelijk wat beter weer is en ik vrij ben niet meer naar om te kijken. Koffer 1/3 zit al vol met het grootste gedeelte van de kleding die ik toch niet meer zal dragen, dus dat betekent dat ik nog twee koffers over heb voor de rest. Het wordt kiele kiele, maar het zou wel moeten passen denk ik… Overigens wordt het vertrek nu wel heel echt, als ik zie hoe leeg de kast is nu en met een open koffer naast m’n bed. Hoeveel kost het annuleren van een ticket ook alweer ?

Daar hielden de activiteiten mee op voor vandaag. De komende vier dagen mag ik werken (morgen, overmorgen en maandag vanwege memorial day weekend, dinsdag vanwege de promoties), vervolgens ben ik drie dagen vrij en zoals het er nu naar uitziet wordt volgende week zaterdag mijn laatste werkdag bij Tommy. Maar zover is het gelukkig nog niet, voorlopig mag ik nog gewoon irritante klanten helpen en hun rotzooi opruimen. In korte broek uiteraard, wat het weer ook wordt. Het mag nu even, dus dan maak ik er gebruik van ook.

Reageren niet mogelijk.

?>