De laatste dag voor een druk weekend

Piet/Pete had, zo leek het vanochtend, het weer helemaal verkeerd en zo werd ik niet wakker van een telefoontje, maar gewoon uit mezelf. Over het tijdstip zal ik het dan ook maar niet hebben, maar dat maakte nu niet uit want ik hoefde toch niet vroeg te werken.

Iets vroeger dan nodig ging ik weg, en later bleek dat een goede keuze te zijn geweest want anders had ik me toch een bui op m’n kop gehad… Nu zat ik precies op tijd lekker binnen en ik ging maar meteen aan het werk ook. Omdat ik inviel voor iemand die normaal in womens staat stond ik dat nu ook. Gelukkig geen pashokjeswerk, daar was iemand anders voor, maar bijvullen voor het weekend.

Zoals eerder vermeld; dit weekend is het memorial day weekend. Iedereen is maandag vrij, dus er zullen veel mensen richting Destin komen om een lang weekend aan het strand te liggen. De voorspellingen zijn echter niet geweldig en regen + toeristen = drukte in de winkel. Kortom, we gaan een goed druk weekend tegemoet en daarom moeten we zorgen dat er van alles wat we hebben voldoende beschikbaar is. Daar mocht ik mee beginnen.

Een beetje afwisselend met wat kassawerk en wat andere kleine dingen werkte ik zo mijn eerste paar uurtjes door, na mijn pauze waren het slechts Jeremy, Dan en ik. Nou is dat meestal wel een goede combinatie voor een flinke dosis humor. Jeremy en Dan kennen elkaar al sinds college, dus die hebben daar vaak nog wel leuke verhalen van die in sommige gevallen nog behoorlijk bekend voorkomen.

De dag was dus ook zo voorbij en zo had ik toch weer een paar uurtjes te pakken. Op de weg naar huis was het gelukkig droog, dus een echt nat pak heb ik niet gekregen. Met ‘echt nat’ bedoel ik nat van de regen, zoals gewoonlijk stonden de sproeiers langs de weg mij wel weer vrolijk (bijna triomfantelijk…) mijn tweede douche van vandaag te geven.

Morgen ben ik niet ingepland om te werken. Nou zal de eerste drukte morgen al wel komen als het slecht weer is, dus het is nog maar afwachten of ik moet werken. Ik sta stand-by, telefoon in de aanslag.

Reageren niet mogelijk.

?>