Multitasken

Ik had weer eens de ochtendshift en Mike had van alles voor me te doen. Het was lekker weer dús er was ook niemand in de winkel. Die anderhalve klant die er dan wel was, hielp ik graag, alleen ze hadden de hulp niet nodig.

Verder was er nog het een en ander dat opgehangen moest worden en omdat Jose – normaal aaneengegroeid met de kassa – iets anders had te doen mocht ik ook mensen van hun centen afhelpen. Het werd naarmate de dag vorderde steeds drukker, en uiteindelijk leek het erop dat ik de boel daar runde. Ok, er stond iemand continu in de damespashokjes dus dat hoefde ik godzijdank niet, maar verder was ik de ‘main person’.

“Tuurlijk kunt u bij mij betalen. Ik zal zo een pashokje voor u openmaken meneer. Oh, telefoon, ‘Thank you for calling ….’. Michelle mijn valsgelddetectorstift is op, hebben we nog nieuwe ? Ja meneer, we hebben inderdaad uw autosleutels gevonden, ze liggen hier bij de kassa. Hoeveel kledingstukken wilt u passen mevrouw ? U komt de sleutels vanavond ophalen, we zijn (‘dat is dan totaal $36,88 alstublieft’) tot 21:00 open. Oh, u wilt met een check betalen, dan moet ik die check telefonisch verifiëren. Welke maat heeft u nodig, wellicht hebben we hem in het magazijn nog ? Wat is uw naam meneer, dan zorg ik dat mijn collega’s weten dat de sleutels vanavond door u opgehaald worden. Ja, de check is geverifieerd – nee, sorry, we hebben geen medium meer.”

Allemaal natuurlijk geen probleem, multitasken is een van mijn specialiteiten. En al was het dat nog niet, dan is het dat nu wel. Ach, het was nog net niet teveel, dus de tijd vloog en ik had het prima naar mijn zin. Om 16:00 was ik officieel klaar, dat werd uiteindelijk 16:45 en de rest van de dag was ik vrij. Morgen gaat men uit van regen en dus van drukte, en hoewel ik eigenlijk pas om drie uur hoef te beginnen (ik val in voor iemand), heb ik zo het idee dat ze me best eerder kunnen gebruiken. Het is dus niet nodig de wekker te zetten zo, ik zal wel weer wakker gebeld worden…

Reageren niet mogelijk.

?>