Stilte voor de storm

Met vandaag slechts een verkoudheidje stapte ik opnieuw op de fiets, dit keer weer lekker in de zon. Daarmee wist ik ook alweer hoe druk het bij Tommy zou zijn en mijn verwachting werd waargemaakt: er was weer niemand. Immers, zon = strand en bewolking = mall, zo luidt de denkwijze van de gemiddelde toerist hier.

Ik stond achter de kassa en had gezien dat iedereen die gisteren gewerkt had twee punten had gekregen omdat we goed geanticipeerd hadden op de drukte. Nou helpt me dat nog wel enigszins naar de 250, maar ik moet er nog altijd 54. Theoretisch is het te doen, ik hoef maar twee dagen goed op dreef te zijn en ze zijn binnen, maar ik verwacht niet dat het er van komt.

De promoties veranderden ook niet heel erg, dus daar hadden we ook geen problemen. Het enige wat nog echt moest gebeuren is het bijvullen van de dingen die nog maar halfvol waren. Donderdag zou het weer moeten gaan regenen, dus dan is er geen tijd voor vanwege de drukte, en het weekend – beginnend op vrijdag – is memorial day weekend. Kennelijk is dat voor Amerikanen reden om massaal te gaan shoppen ;) Er is een bericht uitgebracht dat we in het memorial day weekend (lopend vanaf vrijdag tot maandag) als uitzondering eens een korte broek aanmogen. Dat is geen onaangename afwisseling, hoewel ik me nog steeds afvraag waarom dat standaard niet gewoon mag. Nou maar hopen op lekker weer, want een korte broek doe ik zeker aan.

Verder was er maar weinig aan de hand, morgen mag ik nog een paar uurtjes werken, donderdag ben ik in principe vrij (maar als het gaat regenen heb ik zo het idee dat daar nog wel verandering in gaat komen) en het gehele weekend mag ik weer werken.

Reageren niet mogelijk.

?>