Varkensgriep of hooikoorts ?

Zo brak als een parkiet kwam ik vanochtend mijn ‘nest’ uit, mede te wijten aan het feit dat fatsoenlijk ademhalen er niet inzat met een verstopte neus (die ik gelukkig wel weer gevonden heb overigens). Af en toe had ik het koud, maar dat kan ook spychologisch zijn omdat ik niet zeker wist of ik koorts had en dus naar ‘bewijs’ ging zoeken. Anyway, ik was nog niet geheel beter vanochtend, maar de koppijn en keelpijn waren in ieder geval weg. Ik was nog niet aan het knorren, dus varkensgriep zal het ook wel niet zijn. Echter, koorts had ik nog wel, in de vorm van hooi.

Voordat ik naar Tommy ging had ik het nog niet zo door, maar toen ik bij Tommy last van brandende ogen, niesbuien (of liever gezegd, één hele lange niesbui) en een lopende en verstopte neus had, leek het me duidelijk dat het grieperige gevoel dat ik gisteren een beetje had, vandaag plaats had gemaakt voor hooikoorts. Nou heb ik daar inmiddels wel medicijnen voor, maar die lagen thuis, dus het zag er naar uit dat ik de dag uit moest niezen.

Ik was al brak van gisteren en om de haverklap een *hatsjoe* deed daar maar weinig verbetering in brengen. Het weer was niet zo best, maar twintig graden (en ik had het koud, ik ben verwend geloof ik..), en dus kwam half Destin shoppen. En ja, daar hadden wij niet op gerekend dus liepen we de hele dag achter de feiten aan. ’s Avonds sloten we maar met zijn drieën af en het beloofde dus niet echt vroeg te gaan worden.

Uiteindelijk viel dat best mee, vooral omdat Jeremy geen zin had om lang te blijven en de winkel dus niet geheel netjes achter te laten. Nouja, ik vond het geen ramp, echt zin om te werken had ik om hopelijk begrijpbare redenen niet. Morgen hebben we vanwege de promoties een sterke ploeg, alleen vanwege de memorial day (25 mei) sales zal daar waarschijnlijk (bijna) niets aan veranderen. Neemt niet weg dat een sterke ploeg gewenst is, gezien het feit dat het morgen ook geen al te best weer belooft te worden en we dus de andere helft van Destin kunnen verwachten.

Reageren niet mogelijk.

?>