Knap hoor, weersvoorspellingen

Geen zon, geen buiten, geen Wal Mart. Die conclusie had ik al snel getrokken vandaag toen ik zag dat het nu toch wel heel erg donker was buiten ondanks dat de ochtend al bijna ten einde liep. En inderdaad, nog geen kwartier later begon het te regenen dus mijn besluit om lekker binnen te blijven was een goede geweest. Meneer Paulusma had het nu dan toch eens bij het rechte eind (maar nogmaals: voorspel het hele jaar door regen en ooit zal je het best goed voorspeld hebben). Nou vond ik die regen op zich geen ramp, want ik voelde me niet bepaald lekker. Keelpijn, een verstopte neus, lichte hoofdpijn en, het gebrek aan een thermometer weerhield me van het controleren ervan, een lichte koorts leek me ook niet onwaarschijnlijk.

Kortom, warme broek en trui aan, niet al te actief doen (maar dat was sowieso geen probleem) en de dag uitzitten. Achja, it happens, morgen zal het wel weer over zijn. Vroeg naar bed zodat ik een lange nacht slaap heb en dan morgen gewoon weer pashokjes leegruimen.

Een reactie op “Knap hoor, weersvoorspellingen”

  1. Ed zegt:

    Hoi Kerel,

    Ik las dat je je niet lekker voelt, beetje grieperig misschien. Zorg je ervoor, dat je dat niet onderschat nu ? Verdiep je even in de symptomen van de varkensgriep en als het er enigszins op lijkt, raadpleeg dan tijdig een arts ! Niet niet te makkelijk er over denken, er zijn te veel gevallen van varkensgriep geconstateerd, ook in Florida. En je weet niet wat al je klanten onder de leden hebben. Take care !

?>