Boodschappen en strand

Ik was weer eens vrij en omdat ik van de voorspelde regen en donder nog steeds niets terecht had zien komen vond ik het een goed moment om de dag buiten door te brengen. Ik had weer eens tijd om boodschappen te doen en dus reed ik naar Publix om die boodschappen te halen. Echter, aangekomen bij Publix bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal niets nodig had (ik heb hier immers nog iets meer dan een week te gaan waarop ik op mezelf moet leven, maandag over een week krijg ik opnieuw bezoek – dit keer van de voorziener van mijn Y-chromosoom aka mijn vader – en dan zal ik geen eten meer nodig hebben), dus met alleen een doos koekjes ging ik weer terug naar huis.

Inmiddels was het al 15:00, maar toch nog maar even naar het strand toe om nog wat te liggen bakken. Volgens mij was het vandaag trouwens algemene trouwen-op-het-stranddag hier, want er waren bij alleen het Hilton al drie zes mensen die (nog net niet letterlijk) in het huwelijksbootje stapten. Met een snoekduik probeerde ik het boeketje van één van de kersverse echtparen nog te vangen (puur en alleen om de rest te snel af te zijn), maar toen ik daar met mijn neus in het zand lag, zonder boeket in mijn handen terwijl iedereen me boos aanstaarde werd het tijd om mijn record adem inhouden onder water te testen (nieuw record: 23 minuten en 18 seconden)…

Daarna naar huis en de zooi hier nog wat opruimen, en meteen maar eens even mijn kast met papieren en andere troep nalopen op dingen die ik mee wil nemen naar Nederland en zooi die weg kan. Dat ruimde niet heel erg op, dus wellicht moet ik dat binnenkort nog eens opnieuw doen met een wat strenger beleid. Morgen ben ik opnieuw vrij, hoe ik morgen ga spenderen weet ik nog niet, maar wellicht ga ik nog even een dagtocht naar Wal Mart ondernemen zoals ik dat weleens deed toen ik hier net zat.

Reageren niet mogelijk.

?>