Just another day

De ‘voorspelling’ van de weerfiguren leek vanochtend toch even uit te komen. Echt een voorspelling is het niet meer, want ik kan ook voor weken achter elkaar slecht weer ‘voorspellen’ en dan zal het ooit wel eens een dagje regenen ja. Maar goed, toen ik vanochtend naar buiten keek was het geheel blauw, maar hoorde ik toch gedonder in de lucht. De andere kant was goed bewolkt, dus om maar op safe te spelen ging de regenbroek nogmaals mee, hopelijk voor de laatste keer.

Ik stond voor de afwisseling weer eens achter de kassa. Dat was een tijdje geleden, en omdat het niet zo druk was was het vandaag ook niet alleen maar één ding. Af en toe nog eens wat klanten helpen met het een of ander, lachen met collega’s of Jeremy moeten overtuigen dat het toch echt de 31ste van mei is dat ik voor het laatst werk en niet de 31ste van juni. Zeg maar dat wat ik de afgelopen maanden continu heb gedaan.

Time flies when you’re having fun, en zo ook vandaag. Uiteraard was het weer weer loos alarm, dus mijn regenbroek hoefde ik niet aan. Nouja, als ik hem niet mee had genomen dan had het waarschijnlijk wel geregend, dus dan ga ik toch voor deze situatie.

Dit weekend is het voor mij ook eens echt weekend, zowel morgen als zondag hoef ik niet te werken. Kijken hoe ik mijn tijd nu eens kan gaan besteden. Strand, zwembad? Keuzes, keuzes…

Reageren niet mogelijk.

?>