Daar zit ik dan

Zoals de titel aangeeft: daar zit ik dan. In mijn nieuwe kamer in mijn nieuwe huis. Mijn moeder en broertje weer op weg naar het koude (tenminste, dat mag ik hopen, anders zit ik hier voor niks) Nederland, ik lekker in het warme Destin.

Zojuist heb ik mijn sollicitatieformulier voor een soort droombaan afgegeven: bij Tommie Hilfiger. Voor degenen die niet weten waarom TH een droombaan is: ongeveer 70% van mijn kledingkast is van TH. Werkende bij TH krijg ik waarschijnlijk korting op hun kleding wat dus betekent dat ik ook meteen een uitgavepost minder heb. Dus, het werk opzich is geen droombaan, maar er werken is wel ideaal.

Eén van m’n roomies heb ik al ontmoet, Jason (zucht), de oudste van de twee en als ik het goed begrepen heb, een soort Monica Geller. Ook schijnt de overbuurvrouw mevrouw Neuteboom van Flodder wel te kennen, dus als er schorriemorrie in de buurt is krijgen we dat snel genoeg te weten.

Foto’s komen er vandaag (nou, voor jullie misschien niet meer vandaag, voor mij in ieder geval wel) op te staan.

6 reacties op “Daar zit ik dan”

 1. Ed zegt:

  Ik hoop dat je de naam op het sollicitaatieformulier wel goed hebt gespeld… Het gaat nu gebeuren, kerel ! Leuk.

 2. Samir zegt:

  Lachen man! Kan je btw wel een beeeetje koken?

 3. Scott zegt:

  Een beeeetje wel inderdaad, niet meer dan dat :P Dus dat wordt nog een leuke uitdaging. Heb al wel genoeg restaurants hier in de buurt gezien, dus misschien moet m’n begroting wat aanpassen, maar dat komt goed. Voor vanavond heeft Rodney een huge pizza meegenomen (16″, reken maar na) voor ons drieën, dus voor vanavond ben ik voorzien.

 4. Mam zegt:

  Hey Scott, Lekker geslapen vannacht?? Wij zijn weer thuis; prima reis gehad, en ja het is hier KOUD! Geniet er nog van daar, en tot je volgende bericht. Laten we hopen dat dat is om te melden dat je een baan hebt. Leuk dat Rodney pizza had gehaald, scheelde weer. Vanavond echt zelf dan hè?

 5. GERRIEE zegt:

  Foto’s, foto’s en foto’s van je huis.. waar blijven ze :P ? Ben benieuwd :D

 6. Lisette zegt:

  Dat huisje ziet er echt top uit man! Well done :)
  Nu nog aan de bak. Ik begrijp dat ik binnenkort bij jou Tommy kan bestellen met vette korting? Gaaf ook dat je meteen wat handige connecties hebt, straks maak je nog vrienden en dan wordt het helemaal gezellig!

  Liefs van Liset en Joer

?>