12 oktober, een nieuwe kans

Goed, omdat m’n ticket nog net op tijd te annuleren was, heeft m’n moeder dit maar gedaan. Feit is wel dat er iets anders moet gebeuren. Echter, omdat Destin een zomergebied is en we de winter in gaan, zullen veel hotels me hetzelfde melden. Zeker in combinatie met de kredietcrisis, waarbij mensen gaan bezuinigen en dat toch als eerst doen op hun vakantie.

Waarom heb ik dan toch weer een ticket geboekt? Mijn moeder en broertje zouden me, nadat ik ongeveer een week daar zou zitten, komen opzoeken en de dingen die ik vergeten zou zijn, alsnog meebrengen. Zij sliepen in het hotel waar ik eigenlijk ook wilde werken. Dat betekende voor mij dat als ik met hen op “vakantie” mee zou gaan, ik onderdak en vervoer zou hebben. Het is dan dus een stuk makkelijker om eens te solliciteren in persoon (voor zowel een kamer als baan). Dus, 12 oktober ga ik sowieso richting The Sunshine State, om hopelijk de komende maanden niet meer in Nederland te komen… Mams en broertje gaan een dag eerder, zodat ik hún vergeten spullen mee kan nemen ;)

3 reacties op “12 oktober, een nieuwe kans”

  1. GERRIEE zegt:

    Wegwezen Scott, en snel een beetje :D

  2. Tim zegt:

    En? ben je er al? Zo tegen deze tijd zou je er toch wel moeten zijn :D

  3. Scott zegt:

    Ff een gratis verbininkje meepakken :P Zit momenteel op Memphis te wachten tot ik kan boarden in het vliegtuig richting Destin. We zijn er bijna…

?>